Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Рулонні штори і все, що варто про них знати

Автор: Vladislav
08.04.2019 22:35

Погодьтеся, звичайні штори вже порядком приїлися, а необхідність грамотного оформлення пластикових вікон все так же залишилася. Якщо ви не хочете залишатися позаду трендів нового сезону, настала пора придивитися до альтернативного вирішення - рулонних штор. Розглянемо їх особливості та основні переваги.

Які види бувають і чим відрізняються один від одного?

Рулонні штори від https://jaluzi-service.com.ua/rulonnie-shtori.html - це цілісне текстильне полотно, яке скручується в рулон і укладається в спеціальну касету. Завдяки напрямних вони щільно прилягають до поверхні вікна, забезпечуючи надійний захист від сонячних променів і цікавих очей з боку вулиці.

Пластикові вікна, оснащені такими шторами, виглядають дуже естетично, а головне - залишаються такими ж зручними і простими в експлуатації. Як правило, рольштори прийнято розділяти на кілька видів:

Рольштори на кронштейнах. Складаються з вала, полотна тканини і самих кронштейнів. Підходять для оформлення більшості віконних прорізів.

Касетні. Являють собою вироби з касетою, в яку скручується полотно. Часто мають бічні напрямні, що дозволяють повністю затемнити житловий об'єкт. Конструкції прийнято використовувати для спальні або вітальні.

Рулонні штори «День-ніч». Новомодна система, що поєднує прозорі і непрозорі смуги. Можна використовувати як заміну звичайним горизонтальним жалюзі.

Рольштори Uni і Mini. Перші оснащені спеціальною касетою-коробом напрямними, чия основна функція полягає в утриманні полотна від провисання. Другі - не можуть похвалитися наявністю короби і бічних напрямних, а для захисту від провисання тут прийнято використовувати магніти. Врахуйте, що такий виріб не зможе затьмарити ваші пластикові та алюмінієві вікна на 100%.

Переваги рулонних штор

Перше, про що варто згадати - тривалий термін експлуатації. Рольштори здатні довгий час зберігати первинну форму і привабливий вигляд. Виготовляються вони на основі дерев'яних волокон і натуральних тканин, а значить, є абсолютно екологічними.

Крім того, на ринку представлений величезний асортимент всіляких моделей. Кожен бажаючий зможе втілити в життя найсміливіші дизайнерські ідеї, знайти для себе модель найбільш відповідного забарвлення і фактури. Рулонні штори підходять для будь-яких об'єктів житлового, комерційного та промислового призначення. Чи не потребують особливого догляду і не накопичують бруд на своїй поверхні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99