Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Медичний туризм: цілі та переваги

Автор: Таня
13.12.2021 22:54

 
 
Медичний туризм – один із сучасних напрямів медицини, що означає надання планових медичних послуг пацієнтам з інших країн та регіонів. Саме поняття «медичний туризм» пов'язане з глобалізацією суспільства та комерціалізацією охорони здоров'я. 
 

Основні цілі медичного туризму

 
Цілі медичного туризму:
 
 
  • Зниження вартості витрат на обслуговування. Така практика є актуальною для Сполучених Штатів Америки. Тут вартість лікування залежить від конкретного штату, тому пацієнти вважають за краще отримувати обстеження та лікування у медичних закладах інших штатів.
  • Підвищення якості медичного обслуговування. Ця практика дозволяє пацієнтам отримувати якісніше медичне обслуговування у клініках інших країн. Лідерами з медичного туризму стали Німеччина, Ізраїль та Південна Корея.

До речі, якщо вас зацікавив медичний туризм, то переходьте на сайт https://travelstohealth.com вже зараз.

 

Переваги медичного туризму

 
Переваги:
 
  1. Висока якість обслуговування. Прийом пацієнтів з інших країн проводять медичні установи, що мають акредитацію міжнародного рівня.
  2. Найновіші технології лікування. Тут використовують інноваційні прийоми та прилади, що дозволяють визначати проблеми зі здоров'ям на ранньому етапі. У багатьох медичних центрах успішно лікуються навіть ті захворювання, які ще кілька років тому важко піддавалися лікуванню.
  3. Відсутність черг. Пацієнт, який відправляється на лікування в іншу країну, отримує негайний доступ до лікаря. Прийом здійснюється за записом, віза та квитки купуються на конкретні дати.
  4. Спілкування рідною мовою. Для усунення проблем мовного характеру, спілкування лікаря та пацієнта відбувається через перекладача. Після проходження планового лікування пацієнт отримує медичний висновок рідною мовою та може продовжити спостереження у клініках свого міста.
  5. Повний спектр медичних послуг під ключ. Цей термін означає, що пацієнт, який звернувся до компанії з медичного туризму, отримує допомогу з будь-яких питань – від особистого менеджера до планування екскурсійних маршрутів. Фахівці допоможуть спланувати поїздку, підберуть готель, організують трансфер, куплять квитки та забронюють одномісну палату.
 
Медичний туризм отримав стрімкий розвиток останніми роками. Кожен, хто хоче отримати якісну та економічну медичну допомогу, може скористатися послугами спеціалізованих агенцій.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99