Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Авто в кредит - особливості покупки

Автор: Vladislav
26.02.2017 11:36

Сучасний ритм життя відрізняється особливою швидкістю. Практично все зараз потрібно робити значно швидше і ефективніше. Починаючи від зборів на роботу і закінчуючи читанням книг. А якщо людина зволікає і спізнюється, то його тепер за це можуть навіть звільнити з роботи. Чомусь відразу згадується переповнений людьми автобус, велика частина з яких страшно спізнюється на роботу. І щоб не трястися кожен день в такому і не бачити розлючені особи спізнюються, деякі люди купують автомобіль.

І тут відразу варто обмовитися, що покупка авто по кишені далеко не кожному. Але, це зараз нікого не бентежить. А все тому, що машину можна прикупити в кредит. І вступити тут можна двома способами. Перший - спочатку відповідну машину знайти, а потім вже звернутися за кредитом в банк. Другий - скористатися експрес-кредитом. Такі кредити дають організації, що працюють, безпосередньо, в автосалонах. У першому варіанті буде більше вимог при меншою ставкою. А ось у другому варіанті кредит обійдеться дорожче, зате отримати його можна швидше.

До речі, якісні толщиномеры краски ви можете придбати на сайті avto-vv.com.ua за доступними цінами.

Умови видачі автокредиту помітно відрізняються від умов видачі тієї ж іпотеки. Ясна річ, що людина повинна бути повнолітнім (а взагалі, йому повинен бути 21 рік) і здатним себе забезпечувати протягом тривалого часу. Крім цього потрібно мати громадянство і постійне місце проживання. Ще одна умова, за яким автокредит видається - наявність страховки в КАСКО або ОСАГО. Терміни ж такого кредиту варіюються від одного року до семи років, а ось його сума - від 50 тисяч до 4 мільйонів.

Крім наведених вище варіантів машину можна придбати за допомогою нецільового споживчого кредиту. Головний плюс тут в тому, що не потрібно буде укладати договір про страхування. Але головний мінус - він істотно дорожче автокредиту в силу того, що не забезпечений ніяким заставою. Взагалі, купуючи авто в кредит варто подумати і вивчити різні пропозиції в різних кредитних організаціях. Десь кредит може виявитися в рази вигідніше, а десь - навпаки.

А десь деякі організації активно заманюють людей яскравими вивісками і рекламою так званих «безвідсоткових автокредитів». Ні в якому разі не можна брати такий кредит! Адже, в кінцевому підсумку, людина просто допоможе банку заробити зайвий мільйон за рахунок комісій. Або ж ціна на ОСАГО-КАСКО буде значно вище.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99