Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Рекомендації щодо купівлі та продажу житла

Автор: Vladislav
04.09.2016 13:15

Продаж і купівля квартир - нелегке завдання, яка включає в себе чимало схожих етапів. Це отримання і оформлення необхідних документів, визначення конкурентної вартості житла і спосіб передачі або отримання грошових коштів від угоди.

Збір інформації про квартиру, власника (продавця), покупця, умови - найперший етап при роботі з нерухомістю. І продаж житла, і покупка вимагає, в першу чергу, збору інформації - необхідно визначити тенденцію, актуальну в даний момент на ринку нерухомості, при зростанні цін на квартири і при спаді (стагнації) необхідні різні варіанти дій, і від того, як ви поступите в певній ситуації, залежить успішність майбутньої угоди.

Дізнавшись побажання продавця і покупця, необхідно визначитися, чи є вигідні конкурентні пропозиції в даному районі. Для покупців це район, в якому він хоче придбати квартиру, для власника - район продажу квартири.

Зверніть увагу, що ви можете пароконвекционные печи купить в Украине за вигідними цінами на сайті technofood.com.ua.

Рекомендується зв'язатися з іншими власниками-продавцями квартир - природно, як бажає придбати його квартиру, навіть якщо ви самі продавець і збираєтеся продавати свою квартиру. Це дасть можливість зрозуміти, наскільки реально встановлена ​​вартість житла, наскільки можливий торг і конкурентоспроможним ваша пропозиція на ринку.

Купівлею і продажем житла можна займатися самостійно, але важливо не забувати, що це дуже складна (особливо для людей, які не мають досвіду в цій сфері), нервова і навіть небезпечна робота, що вона вимагає чимало спеціальних знань і навичок, і, звичайно ж, витрат часу. Тому в таких складних питаннях, як покупка і продаж квартири, рекомендовано звертатися в агентства нерухомості. Але перед тим, як звернутися за допомогою, обов'язково самі визначитеся з вартістю квартири, щоб не опинитися в невигідній ситуації, так як ріелторські агентства зацікавлені в отриманні якомога більшої винагороди з продажу вашої квартири, тому часто будуть називати нижчу вартість, щоб швидше знайти покупців і укласти угоду.

Якщо достатньо часу і бажання, то можна самостійно підібрати підходящий варіант покупки або покупця для продажу.

Але оформлення угоди з купівлі-продажу і отримання грошових коштів здійснюйте в агентстві, там вам допоможуть перевірити і юридичну чистоту квартири, що дуже важливо і забезпечить вас в подальшому від непередбачених ситуацій.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99