Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Столи і їх різноманітність

Автор: Vladislav
24.05.2017 19:12

Як вибрати стіл, ніж мотивувати вибір, матеріали виготовлення і різновиди сучасних столів.

Стіл в житті людини існує з початку цивілізації. Цей предмет обстановки незамінний, і людство протягом століть винаходить нові і удосконалює старі моделі.

У сучасному житті не стоїть питання купівлі а стоїть питання, як правильно вибрати з того розмаїття, яке пропонує високо розвинена меблева промисловість.

Які бувають столи

Їх поділяють в першу чергу за своїм призначенням:

  • обідні;
  • робочі кухонні;
  • сервіровочні;
  • письмові;
  • журнальні;
  • офісні;
  • для комп'ютерів;
  • для рукоділля.

У виробництві столів використовуються, як перевірені століттями матеріали, так і абсолютно нові, сучасні. Це масиви дерева, різноманітні плити (ДСП, МДФ), метал, скло, пластик, комбінації матеріалів (метал-дерево, дерево-плитка, скло-метал і так далі).

Столы в Алматы цены випускають різних стилів:

Які ж вироби користуються більшою популярністю?

Однозначної відповіді немає. Кожен вирішує сам, який стіл найбільш гармонійно впишеться в інтер'єр його квартири, дачі або офісу, в якому з приміщень і з якими функціями.

Незмінним попитом і повагою користується традиційна дерев'яна меблі, дизайнерські рішення якої не вичерпуються і продовжують дивувати новизною. В першу чергу, це журнальні столи, їх роблять багатофункціональними. Формам ніжок і стільниць надають нового звучання. Крім того, ви можете купить офисное кресло за доступною ціною.

Все більше шанувальників завойовує меблі, виконана з сучасних матеріалів, меблі в стилі мінімалізму, легка, часто прозора і як ніби повітряна.

У невеликі житлові площі органічно вписуються столи-трансформери. Чи не займаючи багато місця, вони добре виконують свої функціональні призначення. Як правило, це обідні поверхні, робітники і сервіровки.

В даний час не складе труднощів придбати хороший стіл. Він дуже зручний для роботи.

Особливу увагу варто приділити фурнітурі, яка виконує не тільки звичну в нашому розумінні роль, але і робить вироби більш функціональними: складними, розсувними, поворотними.

Лідерство у виробництві меблів займає Італія. Цікаві творчі рішення пропонують виробники і інших європейських країн, в тому числі, вітчизняні.

Ціни на будь-які меблі настільки різноманітні, що кожен зможе знайти варіант, і задовольняє запити, і відповідний можливостям.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99