Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ландшафтний дизайн садових ділянок

Автор: Vladislav
28.11.2015 23:43

Одним з різновидів ландшафтного дизайну є дизайн садової ділянки. Незалежно від того на основі, який саме концепції буде розроблятися ландшафтний дизайн садових ділянок внаслідок повинна з'явитися гармонійна середу проживання. На думку багатьох фахівців найбільш вдалим є варіант садового дизайну, заснований на мінімальному втручанні в існуючі природні елементи, їх пропонується тільки трохи облагородити.

Що ж являє собою дизайн садового ландшафту? Благоустрій на дачі в заміському будинку, по суті своїй ландшафтний дизайн будь-якої земельної ділянки це чітко спланований проект і подальше поетапне здійснення всього комплексу робіт. На виході повинна вийти озеленена і упорядкована з прекрасним ставком територія. Проект дизайну повинен включати чітке зонування території згідно виконуваним функціям, зручне розташування комунікацій, привертають погляд композиції з рослин, а також елементи ландшафтного дизайну (водойми, клумби, сади, малі архітектурні форми).

До речі, на сайті http://arendazala.com.ua/kiev.html ви можете орендувати конференц-зали за доступними цінами вже сьогодні.

На вибір того чи іншого варіанту ландшафтного дизайну садових ділянок впливають певні фактори, а саме рельєф місцевості і грунтово-кліматичні умови. Враховуючи ці фактори при розробці проекту необхідно гармонійно вписатися в навколишній природний ландшафт. Це допоможе знизити витрати на роботи до мінімуму і не порушити природну гармонію. Будь недолік садової ділянки можна перетворити на його гідність. Якщо місцевість болотиста, легше буде зробити водойму. Якщо ділянка кам'янистий або у нього перепади в рельєфі, можна створити альпінарій або рокарій.

Якщо вам хочеться чогось оригінального, зробіть сад з каменів. На рівному як стіл ділянці можна зробити партер або рабатку. Такий квітковий орнамент прикрасить будь-який ландшафт. Якщо над вашим ділянкою нависає пагорб, використовуйте його для створення терасного квітника. Для горбистого ділянки відмінно підійде імітація гірського схилу або стрімчака. На ділянці невеликий ярок? Зміцніть стіни яру великими каменями і посадіть тіньовитривалі лісові рослини, наприклад папороть.

Яким би не був рельєфний недолік земельної ділянки, вам здатні зробити такий ландшафт саду, якому по доброму заздритимуть ваші сусіди.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99