Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основи Форекс ринку

Автор: Vladislav
12.08.2018 14:03

В останні роки покупка і продаж іноземної валюти, а також спекуляція на ринку Форекс вийшла на новий, більш популярний рівень. Така ситуація склалася завдяки безлічі факторів.

Головний з них - можливість торгувати практично в будь-який час, адже ринок відкритий цілодобово, п'ять днів на тиждень і характеризується високою ліквідністю.

Багато починаючі трейдери намагаються збільшити свій капітал за допомогою чужих стратегій. Це не найвдаліший варіант для будь-якого новачка, і в результаті вони не отримують вигоду на цьому прибутковому ринку.

До речі, вас може зацікавити мониторинг Myfxbook, детальніше про який можна дізнатися на сайті tradelikeapro.ru вже зараз.

Трейдинг сам по собі вимагає значних знань основ Форекс і розробки унікальної стратегії, яка, в кінцевому рахунку, може приносити дохід.

Наша стаття допоможе починаючому трейдеру засвоїти основні принципи ринку Форекс і торгівлі іноземною валютою онлайн.

Ринок Форекс - найбільший ринок в світі

Розмір ринку дуже важливий, якщо говорити про ринок Форекс. Його розміри дійсно значні - він набагато більше, ніж фондовий ринок.

Потрібно прийняти це до уваги, адже при розборі основ Форекс цей факт має велике значення. Дивно, але фондова біржа Нью-Йорка в кілька сотень разів менше, ніж валютний ринок.

Кожен день на Форекс крутяться трильйони доларів США, в той час, як оборот фондової біржі становить «всього лише» мільярди.

Ви запитаєте, яким чином ринок управляє такими оборотами? У світі налічується близько 200 країн, і практично кожна з них має свою унікальну валюту.

Цим державам постійно потрібно здійснювати платежі не в їх національній валюті, а в іноземній, тому і виникає потреба в такій кількості доларів, наприклад.

За допомогою ринку Форекс кожен трейдер здатний заробити на купівлі і продажу валюти, адже це невичерпний запас потенційного доходу.

Ліквідність Форекс ринку

Коли мова йде про торгівлю онлайн, не можна не сказати про важливу роль ліквідності. Саме високою ліквідністю Форекс відрізняється від всіх інших фінансових ринків.

Кожному трейдеру завжди потрібно враховувати, що занадто ризиковано мати активи, які складно продати. При цьому ризик сильно зростає, якщо ми говоримо про віртуальну покупку активу.

Збути свої активи на ринку Форекс - не така вже й складне завдання, в порівнянні з їх продажем на іншому ринку. А все тому, що саме цей ринок характеризується максимальною ліквідністю - це і є основа Форекс трейдингу.

У фінансовому світі існує поняття під назвою Чорний Лебідь. Це непередбачувана подія, яке вплине на фінансову історію і безповоротно її змінить.

Це говорить про те, що продаж валютної пари навіть на ринку з такою високою ліквідністю, як наприклад на Форекс, може бути не такою легкою, якщо трапляться несприятливі обставини.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99