Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як взяти кредит. Прості правила

Автор: Vladislav
06.02.2017 00:31

Ми живемо в світі, де повно спокус. Наука йде вперед і природно з нею крокують всі галузі промисловості. Йдете по вулиці, будете в магазині або в іншому закладі, і не можна не помітити реклами, рекламних роликів, які так і манять до себе: «купи то, купи це». А як же не хочеться його купити, якщо в цьому вже виникла потреба. Так як придбати бажаний товар, коли немає грошей? Все дуже просто. Для цього є кредити. Їх можна отримати в будь-якому банку, який вам сподобався і підходить по процентній ставці при поверненні кредиту.

 

Перш ніж взяти кредит, задумайтеся, дуже вам він потрібен. Зважте всі за і проти. Підрахуйте всі свої доходи, для того що б знати, чи зможете ви погашати певну суму боргу, щоб не було прострочення. І так, зважили? Йдемо в банк!

При оформленні кредиту ви повинні знати просту логіку: простіше оформлений кредит часто виходить дорожче. Якщо у вас в банку попросять тільки паспорт і код, задумайтеся, значить треба прочитати договір дуже ретельно і розібратися з процентною ставкою кредиту. Зверніть увагу в графіку платежів на терміни, які вказані в самому низу. Там вказані орієнтовні суми переплат за відсотками та комісіями. Вивчіть добре кредитний договір, і на яких умовах ви його отримаєте. В цьому випадку ви і будете знати для себе, чи влаштовує вас кредит чи ні. В основному, при дуже вигідні кредити просять не тільки паспорт і код, але і цікавляться вашою платоспроможністю, доходами сім'ї, наявністю майна, чи є у вас ще незакриті кредити.

Зовнішній вигляд у вас повинен бути акуратним, це перше на що звернуть увагу співробітники банку. У банку вас будуть фотографувати - ще один сигнал про вашу чистоті. Фотографію відправляють на центральний офіс, де остаточно вирішують, давати вам кредит чи ні.

Потрібно чітко і правильно відповідати на питання. Зайве розголошуватися співробітнику банку не треба, якщо в цьому буде необхідність, він сам вас про це попросить. А самі можете задати їм питання про погашення кредиту, терміни. Такі обговорення будуть свідчити про те, що ви добросовісний клієнт і думаєте про чітку оплаті кредиту.

Оформляючи позику, завжди беруть контактні дані ваших рідних. Давайте тільки правдиву інформацію, від цього буде залежати кредит: дадуть вам його чи ні. А рідним обов'язково скажіть про можливе дзвінку з банку.

Удачі в отриманні кредиту!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99