Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати кредит-онлайн

Автор: Vladislav
08.02.2017 17:20

У століття Всесвітньої мережі онлайн-можливості досягли і банківської сфери. Можна не тільки оплачувати рахунки за допомогою інтернету, але і полегшити собі отримання позики.

 

За допомогою інтернету знаходимо, в яких банках надаються подібні кредити. Можна використовувати сайти різних банків, а також тематичні форуми і портали. Потім визначаємося, на сайт якого банку подаватимемо заявку. Заповнюємо її, повідомляючи інформацію про себе (паспортні дані, місце роботи, посаду, рівень доходів, суму, яку хочете зайняти, на який термін). Заповнивши всі поля, відправляємо заявку на сервер банку.

Після всебічного аналізу заявки працівник банку передзвонить вам за контактним телефоном і повідомить рішення. Якщо банк задовольняє вашу заявку, то вам пояснять, куди потрібно буде приїхати і які документи взяти з собою. Вам залишиться тільки прибути в потрібний час у відповідне відділення банку, підписати вже готовий договір і отримати гроші.

Якщо вам відмовлять у кредиті, то ви не втратите час на зайві відвідини банку. Вас також заздалегідь проінформують по телефону.

Однак банків зараз досить багато, і, не знаючи, який з них схвалить вашу заявку, доводиться втрачати час, заповнюючи анкети в кожен з них. Існують сервіси в мережі, які дозволяють вам подати одну заявку, а потім самі підбирають вам відповідний банк зі своєї бази, адже умови банків будуть різними: комусь не сподобається кредитна історія, десь знадобляться поручителі, в іншому місці ваш дохід вважатимуть недостатнім . Працівники подібного сервісу врахують всі моменти, і ваша анкета відправиться туди, де її схвалять.

Тобто, оформлення кредиту-онлайн не означає, що гроші можна отримати, не виходячи з дому. Без особистої зустрічі все-таки не обійтися. Але можливість подати заявку по інтернету дозволяє значно заощадити час.

Існує можливість отримати кредит, власне не виходячи навіть і з дому. Це не що інше, як кредитна карта, яку може доставити кур'єр. Однак, умови подібного кредитування можуть вам не сподобатися, чекайте, що вони будуть досить жорсткими.

Ще одна можливість отримання кредиту через інтернет - це зайняти гроші на електронний гаманець Webmoney, Qiwi або Yandex. Це окрема розмова, тому що є деяка кількість різних проблем, наприклад, наявність персонального атестата на Webmoney. Будь-які серйозні платіжні системи вимагають проходження процедури ідентифікації. Особливістю подібних кредитів є те, що позичальник бере позику не на споживчі потреби, а під конкретні бізнес-проекти.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99