Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит без довідки та поручителів

Автор: Vladislav
16.02.2017 14:00

Всі банки розраховують програм з кредитування різних типів позичальників. Одні клієнти без проблем можуть надати документи (довідка про доходи) без будь-яких проблем, у інших людей це викликає значні труднощі. Найчастіше трапляється, що для отримання довідки про доходи необхідно час, якого у людини немає, а гроші потрібні вже зараз. З огляду на такі обставини, банк пропонує вузько споживчі позики для своїх клієнтів, без поручителів і будь-яких довідок.

Отримати такого роду займ в банку - це не складна справа. Такого роду кредити називають експрес-кредитами, тому що для їх отримання потрібно не тільки мінімальна кількість папірців, але і видаються вони вкрай швидко. Оформлення потребують мінімальну кількість часу - відповідь на заявку, після її подачі, вам озвучать через п'ятнадцять-двадцять хвилин. Такого роду позики дуже популярні в місцях великого скупчення споживача - торгових точках, де покупці купують необхідний товар в кредит. Заповнена заявка на отримання кредиту відправляється. Після заповнення заяву на кредит, в електронному вигляді, відправляють на розгляд до головного офісу банку.

До речі, по ссылке ви можете отримати швидку позику на карту в режимі онлайн на вигідних умовах!

Банки ставлять ряд вимог до своїх клієнтів, які хочуть взяти який-небудь вид кредиту. Як правило, банки вимагають від позичальників кредитної установи наступне:

  • • Вік - від 19 років і вище;
  • • Реєстрація місця проживання за місцем розташування філії або ж головного офісу банківської установи;
  • • Фактична наявність чинного паспорта громадянина України;
  • • Трудовий стаж на останньому місці трудової зайнятості позичальника не менше 6 місяців;
  • • СНІЛС, ІПН, закордонний паспорт, водійське посвідчення.

Оформляючи експрес-кредит, інформація про заробітну плату позичальника записується з його розповіді, але буде необхідно надати робочий номер телефону. Кредити, які видаються без довідки про доходи, а з мінімальною кількістю документів, банки намагаються по максимуму перестрахуватися і убезпечити свої гроші. Саме тому такого роду кредити, як правило, короткострокові (від півроку до трьох років). Крім усього іншого, відчутно збільшується відсоткова ставка. Вона стає практично найвищою з усіх кредитних продуктів, пропонованих банком.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99