Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Торгівля бінарними опціонами стає популярнішою за Форекс

Автор: Vladislav
31.03.2017 18:11

Останнім часом торгівля бінарними опціонами стає все більш популярним проектом. Хоча цей ринок з'явився порівняно недавно, але вже приносить гарний прибуток на торгівлі фінансовими активами.

Навіть новачкам стає зрозуміло, що на цьому ринку значну суму можна заробити набагато швидше, ніж на ринку Форекс. Хоча з часом такий результат може змінитися.

На даний момент існує кілька методів торгівлі бінарними опціонами. Далі буде розглянуто один з таких методів, який допоможе значно поліпшити фінансове становище.

Брокери для торгівлі опціонами можуть бути самими різними. Але більш рекомендований досвідченими трейдерами брокер uTrader. Це кращий брокер по бінарних опціонах.

Зупинимося на особливостях uTrader. Брокер може надати забезпечення досить якісної аналітики. Отже, навіть початківець трейдер зможе торгувати на ринку бінарними опціонами і отримувати прибуток. uTrader надає всі необхідні матеріали для навчання принципам торгівлі на фінансовому ринку. Сайт брокера використовується трейдерами як торгова площадка, тому немає необхідності встановлювати на свій комп'ютер додаткове програмне забезпечення. Після внесення першого депозиту брокер збільшує його на тридцять відсотків. Також в цій системі існують три види рахунків, можливості яких дуже великі. Якщо початківець трейдер турбується за те, що торгівля опціонами виявиться збитковою, для нього передбачена система страхування угод. Три перші угоди відбуваються без збитків.

Швидкість здійснення операцій на цьому торговельному майданчику становить кілька хвилин. Якщо після отримання прибутку трейдер захоче вивести свої гроші, то їх висновок відбудеться моментально.

До речі, на сайті options.tradelikeapro.ru/ ви можете знайти багато цікавої та корисної інформації, яка знадобиться вам, якщо вас цікавлять опціони.

Якщо все-таки учасник торгівлі опціонами сумнівається в правильності своїх дій, то йому завжди може допомогти персональний менеджер, який відповість на всі запитання і дасть потрібні поради.

Відгуки про брокера uTrader, який запустив свій проект по в 2011 році, найрізноманітніші, але в основному досить позитивні. В основному всі трейдери дотримуються думки, що це проект найдинамічніший і має динамічний розвиток в Європейських країнах. В основі платформи для торгівлі брокера uTrader використовується система SpotOption, яка може забезпечити користувача простотою у використанні, надійністю і універсальністю. Спеціально розроблена програма дозволяє працювати без установки інших програм з великою кількістю фінансових активів.

Принцип роботи в торгівлі бінарними опціонами дуже схожий з принципом, який використовується на ринку Форекс. Але він більш доступний в розумінні. Спочатку необхідно вибрати предмет торгівлі. Тут можна торгувати товарами, акціями, індексами і валютами. Природно це не означає, що за куплені товари ви отримаєте гроші. Принцип полягає в тому, що ви купуєте щось, з розрахунком на те, що ціна на цей актив зміниться в ту чи іншу сторону. Дуже зручно застосовувати вже розроблені стратегії

Стратегія скальпинг ідеально підходить для роботи з цим брокером. При її використанні скоротиться час очікування ваших результатів. Тут прогнозувати майбутній результат дуже просто і зрозуміло. Після зробленого вибору досить просто зробити інвестицію і вказати напрямок зміни курсу. Якщо ваші прогнози були правильними, ви відразу отримаєте винагороду.

Використовуючи цю стратегію, торгівля бінарними опціонами обов'язково дасть гарний результат.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99